Perioder hvor buss erstatter tog i påsken

Mellom kvelden på skjærtorsdag og formiddagen på første påskedag er det perioder hvor togene erstattes med buss i Oslo-området, samt på Østfoldbanen, grunnet anleggs- og vedlikeholdsarbeider.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Oslo S: Fra torsdag 21. april (skjærtorsdag) kl. 18:30 til fredag 22. april (langfredag) kl. 06:30

Hele Oslo S og strekningen Skøyen-Oslo S er stengt på grunn av anleggsarbeid i denne perioden. Alle tog erstattes med buss.

Dette berører alle avganger fra Oslo S i retning Drammen, Grefsen, Bryn/Lillestrøm og Hauketo/Kolbotn/Ski.

Les om hvordan trafikken avvikles i perioden:
NSBs nettsider
Flytogets nettsider

I perioden gjør Jernbaneverket arbeider som inngår i den store fornyelsen av de tekniske anleggene i Oslo-området. Blant annet skal det bygges kabelkanaler og legges kabler på Oslo S, samt monteres nye master, åk og utliggere for kontaktledningsanlegget på stasjonen.


Østfoldbanen Kambo-Sarpsborg: Fra fredag 22. april (langfredag) kl. 06:00 til søndag 24. april (første påskedag) kl. 06:00

Østfoldbanens vestre linje er stengt mellom Kambo og Sarpsborg på grunn av vedlikeholdsarbeider. Alle tog erstattes med buss.

Regiontogene mellom Oslo S og Halden/Göteborg erstattes av buss mellom Oslo S og Halden. Lokaltogene mellom Spikkestad og Moss erstattes av buss mellom Kambo og Moss. 

Les mer om trafikkavviklingen på NSBs nettsider.


Hovedbanen Oslo S-Lillestrøm: Fra lørdag 23. april (påskeaften) kl. 13:40 til søndag 24. april (første påskedag) kl. 13:50

Hovedbanen mellom Oslo S og Lillestrøm er stengt på grunn av vedlikeholdsarbeider.

Lokaltogene mellom Lillestrøm og Asker erstattes med buss på strekningen Lillestrøm-Oslo S. Regiontogene mellom Oslo S og Stockholm erstattes med buss på strekningen mellom Kongsvinger og Oslo S.  

Alle øvrige tog mellom Oslo S og Lillestrøm bruker Romeriksporten og går som normalt i perioden.  Les mer om trafikkavviklingen på NSBs nettsider.

Mens banen er stengt utfører Jernbaneverket vedlikehold og justering av sporet på strekningen.