Influenser Vegard Harm: – Jeg er en pendler og er stolt av det

Vegard Harm er første gjest i TV 2s serie Reisen, som har premiere på søndag. Bane NOR er stolt sponsor av serien, som vi håper skal spre gode følelser for Norges jernbane.

Søndag 5. januar sendes første program av TV-serien Reisen på TV 2. Bane NOR er sponsor av underholdningsserien som gir et innblikk i kjente personers liv og historie.

– Det er ikke hver dag Bane NOR sponser en TV-produksjon, men denne gangen syntes vi konseptet passet godt for oss. Dette er lett underholdning og «gla’-tv», og målet vårt er at serien skal spre gode følelser for jernbanen og Bane NOR blant seerne, forteller konserndirektør for Kommunikasjon og samfunnskontakt Torild Uribarri.

En stolt pendler

I første episode, som sendes på TV 2 søndag klokken 20.00, møter vi influenser og kjendisjournalist Vegard Harm (23). Harm kommer fra Stokke i Vestfold og er en stolt pendler.

- Jeg er en pendler og er nesten litt stolt av det, for det er livet mitt. Jeg setter meg alltid i den faste vogna, for man får faste rutiner når man er pendler, forteller influenser Vegard Harm.

Ifølge Harm er det en egen atmosfære på toget.

- Det er litt sånn «hold kjeft» konsentrer deg om dine egne saker ikke prat med noen – vi skal hjem. Jeg setter meg alltid på stillevogna for der må man holde kjeft. Og jeg er konfliktsky og hvis det er noen som begynner å prate på stillevogna så er det alltid en flott pendler som går i front og ber om at det skal være stille, forteller han.

Flyttet hjem til Stokke

Etter videregående skole flyttet Vegard til Oslo, men etter bare ett og et halvt år i hovedstaden skjønte han at han ikke hadde det så bra og han ville hjem. Det var da Vegard tok avgjørelsen om flytte hjem igjen til Stokke og bli en pendler.

- Å flytte hjem gjorde meg tryggere. Det er kun en og en halv time til Oslo, det er ikke Hitra, og jeg har alt jeg trenger der, forteller han entusiastisk.

En "feel good"-serie

Reisen er en "feel good"-serie der du i hvert program får møte en kjent person som forteller historier fra sitt eget liv. Programleder og samtalepartner Gunhild Dahlberg starter reisen ombord i toget, langs en av våre jernbanestrekninger, til et sted som betyr noe spesielt for personen. TV-seerne får også et innblikk i jernbane-Norge.

Programmene sendes på TV 2 seks søndager kl. 20.00 eller når du ønsker på TV 2 Sumo.

I Reisen møter vi følgende personer:

Influenser, kjendisjournalist og tv-personlighet Vegard Harm (23), blant annet kjent fra «Panelet» på VGTV

Skuespiller Iman Meskini (22), kjent fra NRK-serien «Skam»

Sosialarbeider i Kirkens bymisjon, Trond Henriksen (53), tidligere kriminell og rusavhengig

Næringslivsleder Anita Krohn Traaseth (47), senest leder for Innovasjon Norge

Hiphop-danser Mona Berntsen (29) som blant annet har danset for Justin Bieber, Justin Timberlake og Madonna

Programleder Erik Thorstvedt (57), tidligere fotballmålvakt og sannsynligvis Norges beste keeper gjennom tidene.

Førsteamanuensis Erling Dokk Holm er også med i serien, og i hvert program gir han sin forklaring på et interessant samfunnsfenomen.

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook!