Gratis internett på Oslo S og Drammen stasjon

Jernbaneverket tilbyr nå gratis WIFI til de reisende på Oslo S og Drammen stasjon. Neste stasjoner i løypa er Skøyen og Lysaker før sommeren, mens Asker og Oslo Lufthavn forhåpentligvis vil være klare i løpet av sommeren.


 På Oslo S tilbys gratis WIFI i to timer på alle plattformer, rundt hovedtavlen og ved Flytogterminalen. I Drammen på plattformer og i venteområdet ved hovedtavlen. Det er god kapasitet på nettet, og båndbredden vil bli skalert i takt med forbruket. Trafikkdirektør Bjørn Kristiansen er strålende fornøyd med å tilby de reisende gratis WIFI på Oslo S og Drammen stasjon.<strong>Foto: Øystein Grue </strong>Det betyr at de reisende får god tid til å sjekke for eksempel siste epost før de setter seg på toget hjemover etter jobb, sier.

- Ombord i togene logger man seg inn på nettet til Flytoget eller NSB. Vi vet at dekningen ikke er god alle steder, spesielt tunnelene er en utfordring, forteller markedssjef Cecilie Pindsle i Trafikk og markedsdivisjonen.

Det er raskt og enkelt å komme seg på nett via Jernbaneverkets WIFI. Vi krever ikke at brukeren identifiserer seg med mobiltelefonnummer eller epostadresse.

På startsiden for Jernbaneverkets WIFI finner har vi lagt inn noen linker som kan være nyttige for de reisende;

-   søkemotoren for punktlighet på ditt tog
-    sjekk togtider
-    Jernbaneverkets kundesenter

- Alt i alt, håper vi dette blir et bra tilbud for de reisende, sier markedssjef Cecilie Pindsle.

Slik gjør du:

- Gå til innstillinger og søk opp WIFI.
- Velg “Gratis Jernbaneverket WIFI”
- Hak av for at du godkjenner vilkår – og du har gratis nettilgang i 2 timer.