Informasjonsmøte om stillinger i signalfaget

Jernbaneverket Bane Øst har behov for nye medarbeidere innen signalfag. Mandag 8. november holdes det et informasjonsmøte på Stortorvet 7 i Oslo. Dette er et uforpliktende møte der alle kan delta.

Det skjer mye spennende på jernbanen i Osloområdet i årene som kommer og <strong> Foto: Cathrine Riis </strong>Jernbaneverket har behov for å styrke signalfaget med flere medarbeidere til disse arbeidene.

Derfor søker vi etter oppsynsmenn, anleggsledere og assisterende faglig leder - alle innen signalfag med Osloområdet som base.

Informasjonsmøte mandag 8 november kl 16.30

Tema for møtet:

  • Hva skjer innenfor signal i Jernbaneverket?
  • Muligheter for etter- og videreutdanning innen signalfaget
  • Ledige stillinger i Bane Øst
Etter innleggene vil det bli anledning til å treffe ledere og andre fagpersoner i signalfaget og får nærmere opplysninger om våre ledige stillinger.

Følgende personer holder innlegg: Konstituert leder for Signaltjenester Dagfinn Berge, banesjef Beate Isetorp, driftssjef Magne Trønnes og rekrutteringssansvarlig Bente Tangen.

Møtet holdes i Jernbaneverkets lokaler på Stortorvet 7 i Oslo den 8. november klokka 17 - 18. Dørene åpner kl 16.30 Det vil bli servert enkel mat og drikke Klikk deg inn på www.signalfag.no for påmelding og mer informasjon om stillingene.

Frist for påmelding er 4. november.