Velkommen til bransjedagen 2019

Bane NOR, Statens vegvesen og Nye Veier inviterer til felles bransjedag på Scandic hotell St. Olavs Plass, Oslo. Her treffer du de viktigste aktørene i den norske anleggsbransjen.

Illustrasjon fra fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16
Fokus under dette arrangementet vil være felles utfordringer i det norske veg- og jernbanemarkedet. I lys av at Oslo er miljøhovedstad i 2019 vil også miljø bli ekstra vektlagt på årets bransjedag. Innledningsvis stiller vi spørsmål om hvordan byggherrene skal oppfylle kravene til klima og miljø i NTP.

Dagen åpnes av Statssekretær Tommy Skjervold fra Samferdselsdepartementet, før topplederne fra de tre arrangørene presenterer utfordringer og endringer i det norske vei- og jernbanemarkedet. Vi avslutter med en paneldebatt der de tre byggherrene møter Julie Brodtkorb fra MEF og Arild Moe fra AF Gruppen for å diskutere kravene i NTP, leverandørkapasitet i markedet, samt samarbeidsmuligheter i bransjen. 

Tid: 2. mai 2019
Sted: Scandic hotell St. Olavs Plass, Oslo

Foreløpig program for dagen:

11.30: Registrering og enkel servering

12.00: Velkommen

12.10: Åpningsforedrag

12.40: Pause

12.50: Statens Vegvesen v/ Vegdirektør Terje Moe Gustavsen

13.20: Nye Veier v/ Administrerende direktør Ingrid Dahl Hovland

13.50: Bane NOR v/ Konsernsjef Gorm Frimannslund

14.20: Pause

14.30: Paneldebatt

15.15: Mingling og og besøk av stand

Møteleder er Torild Lid Uribarri, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bane NOR.

Påmelding: Vennligst fyll ut skjema.
Svarfrist er 21. april.

For spørsmål om konferansen eller registreringen, vennligst kontakt oss på e-post. Etter din påmelding vil du motta en bekreftelse.
Dersom antallet påmeldinger overstiger lokalenes kapasitet vil vi forbeholde oss retten å begrense antall deltakere fra hvert firma.