Leverandørdag 2019

Bane NOR hadde gleden av å invitere leverandører og samarbeidspartnere til leverandørdag for å presentere våre planer med fokus på jernbaneteknikk onsdag 27. november 2019.

Illustrasjonsfoto: Øystein Grue

Under konferansen, som fokuserte på kommende arbeider på jernbaneteknikk, presenterte Utbyggingsdivisjonen, Infrastrukturdivisjonen og Digitalisering og teknologi sine prosjekter for ny jernbaneinfrastruktur og modernisering av eksisterende.

 

Dagen ble åpnet av konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt Torild Lid Uribarri før konserndirektør Infrastruktur Vibeke Årnes, (fungerende) konserndirektør Utbygging Stine Ilebrekke Undrum  presenterte Bane NORs strategiske retning og den samlede porteføljen over kommende arbeider på jernbaneteknikk.

 

Formålet med dagen var at våre leverandører skal få møte våre prosjekter på stands for mer detaljert informasjon og for spørsmål og svar om kommende prosjekter innen jernbaneteknikk. Vi ønsket å tilrettelegge slik at dere knytter kontakt og dialog på tvers både i forkant og under konferansen.

 

Alle påmeldte deltakere har fått tilgang til en egen app, der de får tilgang til relevant informasjon om prosjektene, utstillere og kart over salen. De kan også søke opp andre deltakere og ta kontakt på forhånd.

 

Tid: Onsdag 27.november 2019 kl.11.00-16.00
Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm

Program for dagen:

11:00.12.00 Registering og lunsj.

12:00-12.10 Velkommen v/ Torild Lid Uribarri.

12:10-12.30 Presentasjon av Vibeke Aarnes og Stine Undrum.

12:30-15.30 Besøk av stands og  mingling.


Kart over salen (klikk for større utgave)

For spørsmål om konferansen eller registreringen, vennligst kontakt kontraktogmarked@banenor.no

Vel møtt!