Trafikkvirksomhet for ledere

Transport har utarbeidet e-læringskurs for opplæring av ledere med personalansvar for førere, hovedsikkerhetsvakter og skifter, prosjektledere og planleggere. Bane NOR Transport vil på denne måten gi opplæring til ledere som skal planlegge arbeid med kjøretøy, og nevnte faggrupper.

Kurset fokuserer på kompetansekrav, dokumentasjon og oppfølging i forbindelse med planlegging og gjennomføring av arbeid. Transport er avhengig av et nært samarbeid med ledere for å ivareta Bane NORs egentransport, og personell som vi i den sammenheng sertifiserer og godkjenner, innen rammene av Bane NORs sikkerhetsgodkjenning.

Opplæringen er obligatorisk for ledere med personalansvar, og vil bli registrert i Bane NORs kompetanseregisteringssystem med 3 års gyldighet.

- - -

Før du kan starte gjennomføring av kurset, må du logge deg inn eller registrere deg. (Det anbefales å bruke internet explorer som nettleser).

Hvordan registrere bruker

Om du ikke har registrert deg tidligere så trykker du på "Register user". Fyll inn informasjonen som beskrevet. Du vil så motta en mail der du blir bedt om å lage passord for din bruker og fullføre registreringen.

PS: Hold musepekeren over -ikonet for utfyllende informasjon under registreringen.

Har du registrert deg tidligere så trykker du "Sign in" og logger inn med e-post adressen som du skrev inn under registreringen og passordet.

Forklaring på hvor du finner kursbeviset får du når du har logget inn.

Link til Bane NORs læringsportal